Sevilla

L'assassí confés de Marta del Castillo intenta suïcidar-se a la presó

El principal imputat per la mort de la jove Marta del Castillo ha intentat matar-se a la presó. Segons han confirmat a EFE fonts penitenciàries, Miguel Carcaño hauria intentat penjar-se quan ha anat al lavabo aprofitant que s'havia quedat sol. Un altre pres se'n va adonar després del fet i hauria avisat els funcionaris de la presó, que van actuar amb rapidesa i van poder salvar el jove, que no té cap lesió. Els fets haurien passat dijous al vespre.

Actualitzat
L'assassí confés de Marta del Castillo ha intentat acabar amb la seva vida. Ho hauria intentat aquest dijous al vespre, abans del sopar, en un moment en què s'hauria quedat sol. Segons apunten alguns mitjans, Miguel Carcaño s'hauria penjat al lavabo amb el cordill del xandall.

La veu d'alarma la va donar un altre pres, "l'intern de suport", un pres que sempre l'acompanya per evitar suïcidis. El pres de suport va informar els funcionaris que Miguel Carcaño s'hauria intentat penjar i els treballadors del centre van actuar amb rapidesa. L'assassí confés no té cap lesió, segons expliquen fonts penitenciàries.

Miguel Carcaño va ingressar a la presó de Morón de la Frontera el passat 17 de febrer i des de llavors està inclós en el programa de prevenció de suïcidis. El jove va confessar en un primer moment haver mort Marta del Castillo i va dir que havia llençat el cos al riu Guadalquivir, però després va canviar la seva versió dels fets i va explicar que hauria llençat el càdaver a un contenidor. De moment, encara no s'ha trobat el cos de la noia, que les autoritats busquen a l'abocador.
Anar al contingut