Actualitat blaugrana

L'Argentina i el Barça continuen sense posar-se d'acord sobre la presència de Messi a Pequín

Mentre la situació d'Eto'o viu a l'espera d'alguna oferta interessant, l'altre gran maldecap del Barça en aquesta pretemporada és Leo Messi. El club confia poder retenir el davanter de cara a la prèvia de la Champions, però l'Argentina està pressionant per poder disposar de Messi per als Jocs Olímpics. Tot i que dilluns "el Pulga" viatjarà amb el Barça a Escòcia, en els propers dies el Barça, la FIFA i la federació "albiceleste" hauran de solucionar aquest enrenou.

Actualitzat
Leo Messi s'entrena a Barcelona mentre espera notícies sobre si s'ha d'incorporar o no a la selecció argentina per disputar els Jocs Olímpics. L'estira-i-arronsa entre el Barça, la federació argentina i la FIFA és cada cop més intens. El club blaugrana defensa que no està obligat a cedir-lo perquè la competició olímpica no forma part del calendari FIFA. Per la seva banda, la federació argentina, que ja ha inclòs Messi en la convocatòria per anar a Pequín, manté que el club blaugrana sí que està obligat a cedir el jugador perquè és menor de 23 anys.

Enmig d'aquest panorama, el president del Comitè Olímpic Internacional, Jacques Rogge, ha declarat que el COI no pensa fer pressió en el cas dels jugadors que hagin de jugar la prèvia de la Champions, com és el cas de Messi. Ara mateix, l'argentí està sota la disciplina del Barça i dilluns viatjarà a Escòcia amb la resta de l'equip per fer la pretemporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut