Catalunya matí

La setmana a la vista

Diumenge tanquem setmana, però ho fem amb els ulls posats a l'horitzó de l'actualitat que ens espera. Amb l'informatiu "Catalunya matí" de Catalunya Ràdio, repassem els noms que estan cridats a ser protagonistes i les cites que marcaran l'agenda informativa amb "La setmana a la vista".

Actualitzat
Serà notícia: Vaga de funcionaris

Dimarts, tots els treballadors de la funció pública estan cridats a una vaga contra la retallada de sous. La rebaixa és fruit de les mesures antidèficit. La vaga ha endarrerit un dia les proves de selectivitat, que es faran entre dimecres i divendres.

I... nou debat sobre l'Estatut al Constitucional

El Tribunal Constitucional debatrà dijous sobre l'Estatut. Serà el primer ple convocat per la nova ponent, la presidenta María Emilia Casas, de l'ala progressita, que vol la sentència abans de l'estiu i està disposada que es voti article per article.


Els protagonistes: Benet XVI i Zapatero...


El Papa rep dijous el president espanyol al Vaticà. Parlaran de la llei de llibertat religiosa que prepara el govern i de la crisi.

...Mahmud Abbas i Barack Obama...

Enmig de la tensió internacional per l'atac d'Israel a vaixells humanitaris d'ajuda a Gaza, el president de l'Autoritat Palestina té previst visitar dimecres a Washington el president nord-americà.

i... Jordi Pujol

L'expresident català fa 80 anys dimarts.


La xifra: l'IPC

La dada avançada del maig situa l'índex de preus al consum en l'1,8%, cosa que el fa mantenir 7 mesos en taxes positives. Divendres s'ha de confirmar.


La mirada enrere: 100 anys del naixement de Jacques Cousteau


Al científic francès, explorador del mar, se'l rememorarà divendres.


Una imatge: Google Maps funciona amb la veu

Una aplicació que es presentarà dimecres a Espanya permet donar ordres verbals i trobar els que es busca als mapes de Google.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut