Madrid

La policia local que ha entregat l'arma del crim de Lleó queda en llibertat després de declarar

La tercera detinguda afirma que s'ha trobat l'arma al seient del darrere del seu cotxe dins d'una bandolera, mentre una segona pistola apareixia al pis de la filla

RedaccióActualitzat

La policia espanyola ja tindria l'arma amb què es va assassinar la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. Una policia local de Lleó, amiga de les detingudes, ha entregat la suposada arma homicida en una comissaria aquest dimarts a la nit. Segons ha assegurat, se l'ha trobat al seient del darrere del seu cotxe particular, un Volkswagen Golf, concretament dins d'una bandolera.

La dona, que respon a les inicials R.G.R. i té 41 anys, ha explicat que se l'havia deixat allà la més jove de les dues detingudes, Montserrat Triana Martínez González, de 35 anys, que és amiga seva, poc després que es cometés l'assassinat de Carrasco. Però, segons ha dit, no va ser fins dimarts que va adonar-se que la pistola era a dins.

Una versió poc creïble

La policia ha comprovat que l'arma és un revòlver de la marca Taurus amb el número de sèrie esborrat al qual li falten tres cartutxos. Però la versió dels fets que ha donat no ha convençut la policia, que l'ha considerat poc creïble i l'ha detingut durant unes hores per investigar la seva possible implicació en l'assassinat de Carrasco.

Segona pistola al pis d'una de les detingudes

Paral·lelament, la policia ha trobat una segona pistola durant el registre del domicili de Montserrat Triana Martínez González, la dona detinguda juntament amb la seva mare per aquest crim.

Juntament amb aquesta segona arma, els agents han trobat un quilo i mig de marihuana.

Pel que es va saber dimarts, amb els primers indicis de la prova de la parafina, que analitza les restes de pólvora en les mans de qui ha disparat una arma, seria la mare, María Montserrat González Fernández, de 55 anys, qui hauria premut el gallet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut