Oriol Junqueras
Oriol Junqueras
Barcelona

Junqueras: "Els delictes de corrupció política no haurien de prescriure mai"

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el líder d'Esquerra ha dit que l'escorcoll a CDC i a la fundació CatDem "té molts elements de sospita"

RedaccióActualitzat

El president d'ERC, Oriol Junqueras, proposa que els delictes per corrupció politica no prescriguin mai. Per Junqueras, la corrupció és un mal moral, polític, econòmic i empresarial. Ho ha dit en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio": "Els delictes de corrupció política no haurien de prescriure mai. I li poso un altre exemple: Els delictes de corrupció política haurien de tenir conseqüències sobre el patrimoni personal dels corruptes. I aquestes dues mesures, que són relativament senzilles, segur que tindrien un efecte, diguem-ne, pedagògic".

Oriol Junqueras ha afegit que l'aparell de justícia de l'estat espanyol està condicionat per un nivell elevat de politització. Segons el líder d'Esquerra, "l'escorcoll a la fundació CatDem té molts elements de sospita." "És curiós que el govern espanyol persegueixi la corrupció dels altres només en determinats moments", ha afegit Junqueras.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut