Barcelona

Iceta demana a Mas que assumeixi responsabilitats si es demostra el finançament il·legal a CDC

RedaccióActualitzat

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que per "respecte" a l'opinió pública i a la classe política es comprometi a assumir responsabilitats si es prova que Convergència s'ha finançat de manera irregular. 

Iceta ha dit que no té per què "dubtar" de les afirmacions exculpatòries de Mas, però ha indicat que "cada dia costa més de creure" aquesta versió. "Fa massa que es parla del 3%. Coincidències o casualitats a part, fa deu anys que el riu sona".

Sobre els escorcolls a la seu de CDC i a la seva fundació CatDem, Iceta ha demanat al president si manté que no es van finançar irregularment. 

A més, ha acusat Mas "d'erosionar la qualitat democràtica" intentant deixar fora del debat electoral la seva gestió com a president "amagant-se" de número quatre en la llista de Junts pel Sí.

Iceta ha remarcat que en el moment que Mas reconeix que les eleccions del 27 de setembre són l'última opció, està reconeixent "el seu fracàs personal".

El cap dels socialistes catalans ha acusat el president de la Generalitat de ser el "responsable d'una estratègia que no ha portat cap rendiment" i que està "erosionant les institucions catalanes i el debat electoral" perquè no s'està parlant de la gestió del govern o dels problemes del país.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut