Sant Joan Despí

Jaume Figueras analitza els premis Oscar en el xat de cinema del 324.cat

El presentador i director de "Cinema 3", Jaume Figueras, ha xatejat aquest divendres amb els usuaris del 324.cat. Figueras ha analitzat els premis Oscar atorgats diumenge passat i també ha fet algunes recomanacions per als que vulguin anar al cinema aquest cap de setmana.

RedaccióActualitzat
Sobre els premis Oscar, Figueras ha qualificat la gran guanyadora, "The artist", com una pel·lícula "original, arriscada, simpàtica, però no és la vuitena meravella del món". El periodista s'ha mostrat "content, sobretot per l'Oscar a Woody Allen", de qui ha dit que "mentre li funcioni el cervell, s'inventarà bones històries". A l'altre costat de la balança, ha dit que "no va ser just que George Clooney es quedés sense premi" per "Los descendientes".

Una altra de les pel·lícules derrotades, la canadenca "Monsieur Lazhar", que no va guanyar l'Oscar a millor film en llengua no anglesa, ha rebut els elogis del crític cinematogràfic: "És una història versemblant sobre mestres i alumnes i amaga un parell de drames personals molt potents i emotius", ha dit. Figueras també ha apostat per Hugh Jackman com a presentador de la gala, ja que ha considerat que la gràcia de Billy Cristal "ha quedat estancada".

El director i presentador de "Cinema 3" també ha fet algunes recomanacions per a aquells usuaris que vulguin anar al cinema, com ara "Llums vermells", de Rodrigo Cortés, o "Mi semana con Marilyn", en la qual ha dit que Michelle Williams "es mou igual" que la popular artista.


Pots recuperar el xat en directe de cinema del 324.cat!

Anar al contingut