Imatge de James Murphy
James Murphy arriba al Sónar després del seu recent concert de comiat de la banda, LCD Soundsystem. (Foto: Sónar)
Barcelona

James Murphy, Four Tet i Dizzee Rascal, entre les noves incorporacions del Sónar 2011

El Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar 2011 ha incorporat 22 noves actuacions dins la programació del certamen a Barcelona. En destaquen James Murphy, Four Tet, Dizzee Rascal, Ghostpoet, o0o00, Yelawsolf, Tiga, Martyn i Radio Slave, entre altres. Amb aquestes noves incorporacions, la 18a edició del festival, que se celebrarà a Barcelona els dies 16, 17 i 18 de juny, ja compta amb un total de 125 actuacions.

Actualitzat
Aquest 2011 Sónar ha fet 27 noves incorporacions: 22 corresponen al Sónar Barcelona i les cinc restants, al Sónar Galícia. James Murphy arriba al Sónar després del seu recent concert de comiat de la banda, LCD Soundsystem, per oferir dues sessions plenes de disc-funk-house.

Four Tet, productor, expert en l'electrònica detallista i discjòquei, presentarà en directe el seu últim disc, "There is love in you", i les seves últimes col·laboracions amb Burial, Thom Yorke i Caribou.

L'estrella de la música urbana Dizzee Rascal, per la seva banda, repeteix al Sónar un any després. El festival porta també el nou "crooner" urbà Ghostpoet, que debuta amb "Peanut butter blues and melancholy jam", un disc de hip-hop pròxim al blues i al trip-hop fosc. L'MC nord-americà apadrinat per Eminem Yelawolf, Tiga, oOoOO o el "showcase" Stroboscopic Artefacts són altres dels artistes que actuaran al festival, que tindrà lloc entre el 16 i el 18 de juny.

Al Sónar Galícia, que se celebrarà a la Corunya els dies 17 i 18 de juny, també s'incorporen James Murphy i Four Tet.
Anar al contingut