Lleó

Isabel Carrasco va rebre un tret al clatell i dos a l'esquena, segons l'autòpsia

La policia busca al riu l'arma que va matar la presidenta de la Diputació de Lleó

Actualitzat

L'autòpsia revela que la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, va morir d'un tret al clatell, segons fonts de la investigació policial. També va rebre dos trets més a l'espatlla. L'informe de l'autòpsia diu que la causa de la mort va ser "un xoc hipovolèmic i destrucció de centres nerviosos superiors". La jutge que instrueix el cas ha acordat el secret de les actuacions per no entorpir la investigació. 

Les dues dones detingudes pels fets, mare i filla, totes dues militants del PP, passaran en les pròximes hores a disposició judicial. Tot apunta que el mòbil del crim podria ser una revenja personal. Se sap que la filla va perdre recentment un contenciós laboral amb la Diputació, d'on va ser acomiadada. La policia treballa amb la hipòtesi que va ser la mare qui va disparar l'arma. ​Es descarta que l'arma que busca la policia sigui la pistola reglamentària del pare i marit de les sospitoses, que és inspector de la Policia Nacional a Lleó.

 

La policia continua rastrejant la llera del riu Bernesga, al seu pas per la ciutat de Lleó, on se sospita que va llançar l'arma la dona que va matar a trets la presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco. Efectius de la policia tenen acordonada la zona de la passarel·la on van tirotejar la dirigent del PP. Durant tot el matí, desenes de policies han inspeccionat els marges del riu per intentar trobar l'arma. Després es farà la recerca al riu, un cop al cabal sigui més baix que de costum, ja que s'ha tancat una presa per impedir que pugi el nivell de l'aigua.

 

Aquest dimarts s'ha obert a la Diputació de Lleó la capella ardent amb les despulles d'Isabel Carrasco. El president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, ha encapçalat aquest migdia a Lleó el minut de silenci a l'entrada del Palacio de los Guzmanes, l'edifici de la diputació on hi ha instal·lada la capella ardent. El PP i el PSOE han suspès avui tots els actes de campanya de les eleccions europees.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut