Madrid

Florentino Pérez desmenteix que hi hagi divorci entre la plantilla i Mourinho

El president del Reial Madrid ha convocat avui els mitjans de comunicació simplement per desmentir el que publica avui el diari "Marca", on s'assegura que els capitans Iker Casillas i Sergio Ramos haurien donat un ultimàtum al president dient-li que plegués Mourinho. "És fals que s'hagi fet un ultimàtum a Mourinho", ha dit Florentino. "Ens volen desestabilitzar per interessos personals", ha explicat.

Actualitzat
Florentino Pérez ha comparegut a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu simplement per desmentir el que publica avui el diari "Marca", on s'assegura que els capitans Iker Casillas i Sergio Ramos haurien fet un ultimàtum al president dient-li que plegués Mourinho.

El president madridista ha modificat la seva habitual línia de no comparèixer davant informacions diàries i, acompanyat del director general, José Ángel Sánchez, el director esportiu Miguel Pardeza i part de la directiva, ha desmentit la informació apareguda avui al diari madrileny.  "És fals que s'hagi fet un ultimàtum a Mourinho", ha dit Florentino. "Ens volen desestabilitzar per interessos personals", ha explicat.

Florentino Pérez considera molt greu que "es jugui així amb una institució com el Reial Madrid" i, a més, ha assegurat que la informació que aporta el diari madrileny "no s'ha contrastat amb ningú". El president blanc assegura que la situació que es planteja és irreal, i ha recordat que "la unitat de tots els socis i els aficionats és el que ens ha fet que siguem el millor club del món".

En sintonia amb el president, els dos primers capitans Iker Casillas i Sergio Ramos han fet un comunicat al web del Reial Madrid, en què afirmen que "en la reunió mantinguda el passat dimarts amb el president i el director general del club, mai es va plantejar cap tipus d'ultimàtum per part nostra respecte a la figura del nostre entrenador". Tant Casillas com Ramos deixen escrit que volen "mostrar el seu suport a la figura del nostre entrenador, José Mourinho".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut