Proposta del suposat promotor dels Rolling Stones.
Un veí va oferir portar el 12 de juliol els Stones a Falset.
Falset

Falset trenca relacions amb el suposat promotor i descarta celebrar el concert dels Rolling Stones

El consistori trenca relacions amb el promotor que va presentar la proposta de portar els Rolling Stones al municipi

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Falset dóna per impossible la celebració del concert dels Rolling Stones després que els seus representants a l'Estat han negat cap possibilitat de fer-ho. En declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio", l'alcalde del municipi, Jordi Puxeu, ha explicat que no ha pogut localitzar la persona que els va oferir portar el 12 de juliol els Stones i ha descartat la possible actuació del grup.

Jordi Puxeu ha explicat que el passat 5 de maig l'ajuntament va rebre una sol·licitud per celebrar un concert de rock al municipi i que una setmana després se'ls va especificar que el concert en qüestió seria dels Rolling Stones. "Malgrat la distància i l'escepticisme" amb què el consistori va rebre la proposta, va iniciar els tràmits per estudiar-la. "Des d'un primer moment el consistori va valorar que les infraestructures necessàries i la precipitació en el temps eren esculls importants per portar a Falset un esdeveniment d'aquestes característiques", ja afegit Puxeu.

Malgrat tot, l'ajuntament va donar certa credibilitat a la proposta, ja que venia d'una persona veïna del municipi i que havia tingut relació amb el món de l'espectacle. Segons informa el "Diari de Tarragona", l'intermediari seria la mateixa persona que l'any 1991 va portar Joe Cocker a Falset. Per validar la certesa de l'oferta, l'alcalde havia citat avui mateix el sol·licitant amb els regidors implicats en l'organització de l'acte.

Avui, després del rebombori creat per les notícies publicades sobre el possible concert, i davant la impossibilitat de localitzar la persona que va fer la proposta, Puxeu ha descartat definitivament organitzar el concert i ha donat per trencades les relacions amb el suposat intermediari. A més, ha lamentat les males interpretacions que hi ha hagut al voltant de la notícia i ha recordat que en cap moment es va donar per feta la celebració de l'actuació dels Rolling Stones.

Segons la productora Doctor Music, els Stones només tenen previst fer una actuació a l'estat espanyol durant la seva gira europea, i serà a Madrid el 25 de juny.

Anar al contingut