Dues de les víctimes en el moment del tiroteig
Dues de les víctimes en el moment del tiroteig
Barcelona

Una mala separació, al darrere del tiroteig del Turó de la Peira

Els ferits ingressats a la Vall d'Hebrón milloren. Els 2 que estaven en estat crític han passat a molt greu, i els altres 2 estan greu i menys greu

Actualitzat

Una separació mal portada és al darrere del tiroteig al barri del Turó de la Peira, al districte barceloní de Nou Barris. Els quatre ferits continuen hospitalitzats, però el seu estat de salut millora lleugerament. 

Si bé els Mossos sospitaven d'una revenja per qüestió de droga entre dos clans rivals, ara han certificat que el motiu de l'enfrontament va ser una separació: la decisió d'un home de deixar la seva parella, una dona d'un altre clan.

Tant ella com la seva família ho van interpretar com una ofensa i un menysteniment i, després de barallar-se amb el patriarca del clan del noi, van obrir foc a mig carrer.

Els ferits continuen tots ingressats a l'Hospital Vall d'Hebron. Hi ha 2 ferits molt greus que dilluns van ingressar en estat crític, una altra de les víctimes està greu i la quarta té ferides lleus. Són el patriarca, dos fills seus i una neta. 

 

 

En aquestes imatges gravades amb un mòbil i difoses a les xarxes es veuen dos homes ferits a prop d'un cotxe vermell, que fuig a gran velocitat mentre a l'altra banda del carrer un tercer home comença a disparar contra el vehicle. Els dos ferits cauen a terra i els recull un cotxe negre, que és el que els va traslladar a l'Hospital Vall d'Hebron. 

Més tard, la policia local de Sant Adrià de Besòs va localitzar el vehicle vermell. Van identificar quatre sospitosos, però no duien cap pistola. De moment, els Mossos no han detingut ningú.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut