Els secrets de les Teresines abans de sortir a la tele, al primer llibre de les tres germanes

TV3 va estrenar la sèrie de les Teresines el 1992 i des de llavors les tres germanes de Gràcia han format part de l'imaginari popular

RedaccióActualitzat

Estan de tornada, però en format llibre. Les Teresines, les tres germanes solteres creades per La Cubana el 1992, publiquen la seva biografia, "Vida de Teresina". La presentació del llibre s'ha fet aquest dimecres a la llibreria Ona, a Barcelona. Però hi han arribat tard. Han hagut d'anar al metge i a la Tere se l'han quedat per fer-li més proves.

La llibreria s'ha guarnit per a l'ocasió i s'ha simulat una habitació del pis de les germanes. A la presentació també hi havia els autors del llibre, Jordi Milán --director de La Cubana-- i Pol Vinyes --cap de premsa de la companyia-- , que han fet una ficció d'una ficció: han relatat les anècdotes que les Teresines els han explicat.

L'obra relata la biografia de les tres germanes del barri de Gràcia que es dediquen al món dels "pedidos" i de l'economia submergida, i permet conèixer "les interioritats i els secrets" dels personatges.


Un fenomen social

Des de la seva creació, l'any 1992, les Teresines han esdevingut un fenomen social. El llibre recull anècdotes dels personatges de ficció que interpreten les actrius Mercè Comes, Mont Plans i Silvia Aleacar i que formen part de l'imaginari popular.

S'hi relaten anècdotes de les germanes abans que apareguessin a la televisió, com ara la seva infància i joventut i els seus primers desenganys amorosos. Un dels altres temes que tracta el llibre és el veïnatge.

 

"Vida de Teresina" estarà a la venda a partir d'aquest dijous.

 

 

ARXIVAT A:
CulturaTeatre
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut