Imatge d'un fenomen aeri no identificat mostrada pel programa espacial de la NASA sobre ovnis
Imatge d'un fenomen aeri no identificat mostrada pel programa espacial de la NASA sobre ovnis

Els EUA guarden naus d'origen extraterrestre i restes dels ocupants, segons un exmilitar

Un subcomitè del Congrés demana al govern de Joe Biden que informi sobre les dades que té d'objectes voladors no identificats

Actualitzat

Tres militars retirats han assegurat davant del Congrés que les autoritats dels Estats Units fa dècades que tenen informació sobre ovnis i que l'amaguen a la ciutadania. Un d'ells fins i tot ha dit que el govern nord-americà guarda naus d'origen extraterrestre i restes "no humanes" dels seus ocupants.

Ho han explicat davant d'un subcomitè de la Cambra de Representants dels Estats Units encarregat d'investigar els objectes voladors no identificats, els ovnis.

Hi ha diversos pilots, militars i civils que asseguren haver-ne vist i, davant d'això, aquest subcomitè del Congrés ha demanat aquest dimecres al govern que informi de les dades que té sobre objectes voladors no identificats.  


Morts per protegir els secrets dels ovnis?

Un dels testimonis que ha parlat a la comissió és l'exoficial d'intel·ligència David Grusch. Ha insinuat que Washington ha mort gent per protegir secrets vinculats amb els ovnis. Preguntat directament sobre si li constava que s'hagués assassinat algú, ha contestat:

"He d'anar amb compte amb aquesta pregunta. Vaig derivar gent amb coneixement directe a les autoritats apropiades i algunes de les tàctiques van ser brutals i desgraciades"

Grusch ha afegit que coneix el lloc exacte on el govern amaga naus no humanes. Explica que fa dècades que existeix un programa de recuperació de dades de naus extraterrestres que s'han estavellat a la Terra, i que en l'anàlisi de la ferralla d'aquestes naus s'han trobat restes de cossos no humans.

L'exoficial d'intel·ligència també ha afirmat que algunes de les persones que treballen amb aquesta tecnologia extraterrestre han resultat ferides en accidents en intentar manipular els equips capturats.

Els exmilitars Ryan Graves, David Grusch i David Fravor juren que diran la veritat tot just abans de declarar al Congrés dels Estats Units 
Els exmilitars Ryan Graves, David Grusch i David Fravor juren que diran la veritat tot just abans de declarar al Congrés dels Estats Units (Reuters / Elizabeth Frantz)

Enginyeria inversa per reproduir la tecnologia extraterrestre

Segons els exmilitars, els Estats Units disposen d'un programa per estudiar aquesta suposada tecnologia extraterrestre i intentar reproduir-la a través de l'anomenada enginyeria inversa. Així ho explicava un d'ells, Ryan Graves:

"Alguns estaments del nostre govern saben més coses sobre ovnis del que deixen entreveure, però les excessives pràctiques de classificació mantenen oculta informació crucial."

Graves també ha afirmat que els avistaments "no són estranys ni aïllats, són rutinaris". Durant la vista al Congrés, aquest exagent ha estat pressionat amb moltes preguntes, però ha assegurat que no en podia donar més detalls en públic, ja que es tracta d'informació classificada; una informació que, segons ell, el govern amaga a la ciutadania i també al Congrés.


Un ovni amb forma de píndola

Un altre dels testimonis, el comandant David Fravor, també pilot retirat de la Marina, ha testificat que el 2004 va veure un ovni amb la forma d'un "tic tac", un popular caramel que sembla una píndola, amb unes capacitats de vol que serien impossibles per a la tecnologia dels Estats Units.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut