Segona Divisió

El Terrassa es retroba amb la victòria després de dos mesos sense guanyar contra el Poli Ejido

El Terrassa s'ha retrobat amb la victòria després de dos mesos sense guanyar. Tot i les nombroses baixes, els egarencs s'han imposat al Polideportivo Ejido per 2-0 en un partit bastant avorrit. Cinc minuts abans del descans, Santi Asensio ha fet el primer gol del partit amb un xut potent i en el minut 16 de la represa, Keko, de cap, ha sentenciat definitivament. L'equip andalús ha jugat amb molta duresa i ha acabat el partit amb deu jugadors per l'expulsió de Luis Gil.

La primera part ha estat molt avorrida i sense gaires opcions de marcar per cap dels dos equips. Tot i les nombroses baixes, l'equip egarenc s'ha avançat al marcador abans d'arribar al descans per mitjà de Santi Asensio, que ha batut el porter visitant amb un xut potent. A la represa, els de Miguel Álvarez han sortit disposats a sentenciar el partit i en el minut 16 de la segona meitat, Keko, de cap, ha fet el 2-0 aprofitant una bona assistència de Santi Asensio. L'equip andalús ha jugat amb molta duresa durant tot el partit i s'ha quedat amb deu quan faltaven cinc minuts per al final per l'expulsió de Luis Gil.