Futbol

El soci del Barça aprova per àmplia majoria el pla de remodelació del Camp Nou presentat pel club

Els socis del Barça han escollit donar suport al projecte de remodelació del Camp Nou i de construcció de l'Espai Barça i del nou Palau presentat per la directiva del club. La iniciativa ha tingut un suport molt majoritari: 72,36% dels vots.

Actualitzat

Els socis del Barça han escollit donar suport al projecte de remodelació del Camp Nou i de construcció de l'Espai Barça i del nou Palau presentat per la directiva del club. La iniciativa ha tingut un suport del 72,36% de vots.

Un total de 27.161 socis han donat el seu vot afirmatiu per permetre que el Barça comenci un dels seus projectes més importants: la remodelació completa del Camp Nou, a més de la nova reurbanització de la zona adjacent, amb la construcció d'un nou Palau Blaugrana i de l'anomenat Espai Barça, un complexe lúdico-comercial que inclourà hotels i galeries. L'inici de les obres està previst pel 2017 i el final, per al 2021. El cost total d'aquesta operació, que també inclourà la construcció d'un Palau de petites dimensions i d'un nou Miniestadi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper -l'actual serà demolit-, té un cost previst de 600 milions d'euros.  

Les xifres de la jornada són les següents: han votat un total de 37.535 socis (un 31,65% d'electors). D'aquests, 27.161 (72,36%) han donat suport a la proposta de la directiva, mentre que 9.589 socis (25,55%) han optat pel "no".

"Un pas gegant cap a l'excel·lència"

Josep Maria Bartomeu ha estat l'encarregat d'anunciar els resultats de la votació. El president del Futbol Club Barcelona ha comentat que "aquest és un pas de gegant cap a l'excel·lència del club". Bartomeu ha indicat que "estem molt contents perquè el soci ha decidit. Crec que avui s'han sentit propietaris de debò del club"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut