Barça

El Barça aposta per construir un nou estadi sobre l'estructura actual del Camp Nou

El F. C. Barcelona ha anunciat la seva intenció de construir un estadi pràcticament nou aprofitant l'estructura de l'actual Camp Nou, una decisió que els socis hauran de ratificar en un referèndum que se celebrarà el 5 o 6 d'abril, coincidint amb un partit del primer equip contra el Betis.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha anunciat la intenció de construir un estadi pràcticament nou aprofitant l'estructura de l'actual Camp Nou, una decisió que els socis hauran de ratificar en un referèndum que se celebrarà el 5 o 6 d'abril, coincidint amb un partit del primer equip contra el Betis.

Així ho han consensuat "per unanimitat" els 20 membres de la junta directiva del club català que, després de la reunió celebrada aquest dilluns, ha descartat pel seu elevat cost econòmic el projecte de construir un nou estadi en uns terrenys pròxims a l'avinguda Diagonal.

El president Sandro Rosell ha defensat la remodelació estructural del Camp Nou, que costarà uns 600 milions d'euros. Rosell creu que l'obra que preveu posar en marxa amb la reforma del Camp Nou "sigui un llegat" per als nous barcelonistes perquè la història del club "segueixi creixent".

"El projecte és assumible", ha ratificat el president blaugrana, que ha avançat que, en cas de posar-se en marxa, ocasionarà no poques incomoditats a tots els socis, als quals ha sol·licitat paciència i ha garantit que el nou Camp Nou serà molt més confortable. Serà un estadi amb capacitat per a 105 mil espectadors i amb tot l'aforament cobert. A més de la reforma del Camp Nou, es construirà un nou Palau Blaugrana i es crearà l'Espai Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut