El Reial Madrid afronta el clàssic conscient que és l'únic que li pot salvar l'honor

La golejada contra el Deportivo ha esperonat el Reial Madrid, que afronta el clàssic de dissabte al Camp Nou conscient que és l'oportunitat de salvar l'honor. Per això, arribaran al Camp Nou disposats a tot, i amb Ronaldo recuperat per a la causa, ja que diumenge es va obrir una petita porta a la reconciliació entre el brasiler i l'afició blanca, gràcies a la seva actuació durant el matx. Fins i tot el Bernabéu es va posar dret per acomiadar-lo quan va ser substituït per Cassano minuts abans del final del partit.

Ja ha començat la setmana de l'esperat clàssic Barça-Madrid que es disputarà aquest dissabte a partir de les deu de la nit al Camp Nou. Aquí -amb la Champions pel mig- encara no es nota gaire, però a Madrid, i sobretot després del 4-0 contra el Deportivo de la Corunya, ja no es parla d'altra cosa. Pels blancs és l'oportunitat de salvar l'honor, i arribaran al Camp Nou disposats a tot, i amb Ronaldo recuperat per a la causa. I és que la golejada del Madrid davant del Dépor va obrir una petita porta de reconciliació entre Ronaldo i l'afició blanca. Després de l'allau de crítiques que el jugador havia rebut en les últimes jornades, tot el Bernabéu es va posar dret per acomiadar-lo quan va ser substituït per Cassano minuts abans del final del partit. Ronaldo, però, s'ho va haver de guanyar a pols. Va recuperar agilitat i rapidesa en el joc i va ser l'autor del segon gol de la nit en aprofitar una centrada de Roberto Carlos. D'aquesta manera, va deixar enrere els gairebé dos mesos de sequera golejadora al Bernabéu a la Lliga. Tot i la victòria, el Deportivo va oferir una imatge pobra, ja que fins i tot es va fer el primer gol en pròpia porteria. A la segona part, els gols de Sergio Ramos, després d'una rematada de cap a centrada de Beckham, i de Baptista, en un llançament de falta, van rubricar el marcador a favor dels de López Caro. Amb aquesta victòria, el Reial Madrid arribarà al Camp Nou en segona posició i amb la moral una mica més alta, tot i els 11 punts que encara el separen del Barça.