Barcelona

El PPC considera "continuistes" els cent primers dies de Montilla

El portaveu del PP català al Parlament, Francesc Vendrell, ha valorat els cent primers dies del nou govern d'esquerres de la Generalitat qualificant-lo de "continuista", ja que, de la mateixa manera que en l'etapa de Pasqual Maragall, "es preocupa de mantenir el poder, però no de governar". En roda de premsa al Parlament, Vendrell ha lamentat la "paràlisi" del govern català, i ha afegit, irònicament, que hi ha un canvi d'estil en el govern català, ja que "abans es barallaven públicament i ara existeix la paràlisi pel silenci".

Actualitzat
Vendrell ha comentat que, malgrat la diferència d'estils, el resultat és "exactament el mateix", que el govern no actua, i n'ha posat com a exemple infraestructures com el Quart Cinturó.

El portaveu parlamentari del PPC ha subratllat que en matèria legislativa el govern català va tenir un gran impuls els primers dies en recuperar projectes de llei la legislatura anterior, però ha considerat que "ara l'impuls legislatiu s'ha detingut".

D'una altra banda, Vendrell s'ha referit "als grans pactes de país" que al seu moment va prometre el president de la Generalitat -habitatge, immigració, competitivitat-, i ha explicat que Montilla encara no ha enviat als partits els documents referents a aquests "pactes de país" que va prometre per a finals de febrer.

En qualsevol cas, el diputat del PPC ha qualificat de "surrealista" que Montilla faci una valoració dels cent primers dies del govern català, quan encara hi ha consellers que no han comparegut al Parlament per explicar el seu programa de govern.

"El tripartit 2 és exactament igual que el primer canviant-ne el president", ha sentenciat el portaveu dels populars catalans.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut