José María Beneyto en una imatge d'arxiu.
José María Beneyto és portaveu del PP a la Comissió d'Exteriors del Congrés. (Foto: EFE)
Madrid

El PP relleva José María Beneyto de la subcomissió del FROB del Congrés després de parlar d'intervenció

Aquest cap de setmana, José María Beneyto va treure transcendència a una hipotètica intervenció d'Espanya i va apuntar que no seria "l'apocalipsi", unes declaracions de les quals el PP es va desmarcar i va atribuir a una anàlisi estrictament personal.

RedaccióActualitzat
El diputat popular José María Beneyto ha estat rellevat com a coordinador de la subcomissió del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) del Congrés dels Diputats per dedicar-se més intensament a la seva tasca com a portaveu d'Exteriors a la cambra baixa.

Aquest cap de setmana, Beneyto va treure transcendència a una hipotètica intervenció d'Espanya i va apuntar que no seria "l'apocalipsi", unes declaracions de les quals el PP es va desmarcar i va atribuir a una anàlisi feta "a títol personal".

Fonts del Grup Parlamentari Popular han explicat que Beneyto ha traslladat al portaveu del grup, Alfonso Alonso, el seu desig de "dedicar-se" a la Comissió d'Exteriors, on fa de portaveu des del començament de la legislatura. Les mateixes fonts apunten que Beneyto conservarà les seves funcions dins del PP.

El diputat del PP Fernando López Amor serà el nou coordinador de la subcomissió del FROB, que s'encarrega de fer un seguiment de la intervenció del fons en les entitats bancàries. Beneyto continuarà en les comissions d'Exteriors, Mixta per la Unió Europea, i Economia i Competitivitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut