Madrid

El líder del PP, Mariano Rajoy, demana "serenitat" i "concòrdia" després de la sentència de l'Estatut

Unes hores després que el Tribunal Constitucional va dictar sentència sobre l'Estatut i després de les reaccions de rebuig de la majoria de forces polítiques catalanes i de la societat civil catalana, el líder del PP, Mariano Rajoy, ha demanat ara "serenitat" i "mirar el futur amb ànim de concòrdia". Rajoy creu que ara no és "moment d'excessos". Ho ha dit en una intervenció davant d'un grup d'empresaris, on també ha valorat que el Tribunal Constitucional ha complert, perquè ha emès una sentència "adaptada a les regles del joc".

Actualitzat
Mariano Rajoy, per a qui el Constitucional ha "millorat aspectes molt importants" del text estatutari, ha fet una crida a les formacions polítiques catalanes a acatar la sentència que van emetre els magistrats. Malgrat això, ERC i ICV ja han dit en les compareixences que han fet aquest migdia que no l'acaten.

El líder del PP ha demanat "responsabilitat" i "serenitat" a les forces polítiques catalanes i ha volgut remarcar que, des del seu punt de vista, "no és moment per a excessos".
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut