Junqueras i Puigdemont en una reunió a la Generalitat
El govern prepara un document per ratificar el compromís pel referèndum

El govern prepara un document per ratificar el compromís pel referèndum

El govern enllesteix els detalls de l'acte d'aquest divendres, en què vol ratificar el seu compromís amb el referèndum independentista

Actualitzat

El president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras volen esvair tots els dubtes relacionats amb el full de ruta que s'han pogut originar en les últimes setmanes, els ultims dies, i demostrar que no hi ha cap fissura en l'executiu.

En aquest sentit, s'està treballant en la redacció d'un document que podrien firmar tots els consellers i alts càrrecs del govern. Una possibilitat que encara s'ha d'acabar de concretar: s'està buscant la manera que no sigui la diana de la fiscalia.

El govern enllesteix els detalls de l'acte d'aquest divendres, en què vol ratificar el seu compromís amb el referèndum independentista.

Neus Munté va explicar, aquest dimarts, que el govern celebrarà un acte per "reforçar" el seu compromís amb el referèndum i va negar que hi hagi una crisi de confiança després de la polèmica gravació de Bonvehí.

Per la seva part, el vicepresident del govern i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, va obrir la porta que la Generalitat declari unilateralment la independència si el govern espanyol prohibeix la celebració del referèndum.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut