Copa ULEB

El DKV Joventut apallissa el Superfund (58-84) en la segona jornada de la Copa ULEB

El DKV Joventut ha aconseguit una important victòria en la seva visita a la pista del Superfund de Kapfenberg austríac. De fet els verd-i-negres han apallissat aquest equip per 26 punts de marge, 58-84. Un resultat vital perquè l'equip d'Aíto García Reneses mantingui opcions de passar a la segona ronda de la Copa ULEB després de la derrota en el primer partit contra el Bamberg alemany. A més, aquest resultat pot animar la plantilla badalonina que havia encadenat tres derrotes consecutives, dues a la Lliga ACB i una a la ULEB.

El DKV Joventut ha sumat la primera victòria de la temporada a la Copa ULEB. Després del desastrós debut a l'Olímpic contra el Bamberg alemany (69-81), els verd-i-negres han superat un desconegut Superfund de Kapfenberg austríac a domicili. Els catalans han dominat el partit des del primer període i minut rere minut han anat ampliant les diferències al favor seu. També cal destacar l'efectiva defensa de la Penya que ha deixat l'equip austríac en només 58 punts. Brend Scott amb 14 punts ha estat al màxim anotador de la Penya, que també ha comptat amb l'aportació de Cattalini (13) i Marco (12). Youngamb 11 punts també ha superat la barrera dels 10, mentre que Mumbrú i Vázquez s'han quedat amb 9.