Sitges

El director Ivan Reitman confirma a Sitges que filmarà la tercera part d'"Els caçafantasmes"

El cineasta Ivan Reitman confirma que tornarà a posar-se darrere les càmeres per rodar la tercera part d'"Els caçafantasmes", que tant d'èxit van tenir als anys 90. Ho ha dit al Festival de Sitges, que li atorgarà el premi Màquina del Temps per la seva carrera, i en especial per aquestes pel·lícules, que li van suposar molt d'èxit i el reconeixement internacional als anys 80. Per aquest motiu Reitman ha decidit rodar-ne la tercera part, ja que diu que se sent "orgullós" d'aquests films i creu que avui en dia "encara s'aguanten bé". Reitman ha confirmat que ha parlat amb els actors protagonistes de les dues pel·lícules, que han acollit bé la idea de rodar una tercera part de la història, tot i que de moment només ha confirmat la seva presència l'actriu Sigourney Weaver.

Actualitzat
És la primera vegada que Ivan Reitman viatja a Sitges, malgrat que fa trenta anys hi va rebre un premi per la pel·lícula "Cannibal Girls". De fet la trajectòria de Reitman en el món del setè art és bastant discreta, amb pel·lícules desconegudes que es consideren de sèrie B, com "Los incorregibles albóngidas" (1979) o "El pelotón chiflado" (1981). Però va ser a la mescla d'humor i ciència-ficció on va trobar la clau de l'èxit. Així ho demostren les dues pel·lícules d'"Els caçafantasmes", o la més recent "Evolution", amb David Duchovny i Julianne Moore.

Reitman considera que per fer aquesta tercera pel·lícula dels buscadors d'espectres ha d'aprofitar les innovacions tècniques, però amb mesura. I és que Reitman ha confessat que en la segona part d'"Els caçafantasmes", van "explotar massa" l'ús dels efectes especials i la història va perdre força, i ara pretén tornar a donar protagonisme a la comèdia i els personatges. Els actors principals de les dues pel·lícules són Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Bill Murray i Harold Ramis.
Anar al contingut