Primera Divisió

El Camp Nou celebra el títol de Lliga oferint el trofeu a l'afició

El Barça va celebrar la conquesta de la Lliga oferint el trofeu als seus seguidors després del partit davant el Valladolid. Carles Puyol va cedir l'honor d'aixecar el títol a Tito Vilanova i a Éric Abidal, els inevitables protagonistes de la temporada per la seva lluita contra el càncer. "És important guanyar la Lliga, però el més important és que el Tito i l'Abi són amb nosaltres", va dir Puyol en el seu breu parlament.

Actualitzat
Al final del partit davant del Valladolid, el Barça va rebre de mans del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, el trofeu que l'acredita com el campió de la Lliga 2012-13 i el va oferir a l'afició. Carles Puyol, el capità de l'equip, va reclamar la presència de Tito Vilanova i Éric Abidal perquè aixequessin el trofeu.

A continuació, van començar els parlaments. "S'ha guanyat la Lliga, però el més important és que el Tito i l'Abi són amb nosaltres. Celebrem aquesta Lliga tan merescuda, però per a l'any que ve en volem més", va dir Puyol.

Tito Vilanova va agrair a l'afició el suport "tant en els bons moments com en els no tan bons". El tècnic blaugrana va tenir paraules d'agraïment per a la resta de l'equip tècnic -"aquest any els he fet treballar més que mai"- i també per als jugadors: "són tan bons que us faran disfrutar molt. Animeu-los i ajudeu-los."

Amb aquests dos breus parlaments es va donar pas al castell de focs. Els jugadors s'ho van mirar des del centre del camp acompanyats dels seus fills, en una escena habitual en els últims anys d'èxits, i van acabar fent la volta al camp i la rotllana al cercle central.      
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut