El Barça remunta el gol inicial de Cristiano amb una gran reacció però Valdés dóna vida al Madrid (3-2)

Tot i que el Madrid s'ha avançat amb un gol de córner de Cristiano Ronaldo a la segona part, els blaugranes han capgirat el resultat amb dianes de Pedro, Messi -de penal- i Xavi. Di María ha fet el definitiu 3 a 2, en un error de Valdés. La tornada serà dimecres que ve, al Bernabéu.

El Barça i Tito Vilanova s'han apuntat el primer clàssic de la temporada, en aquest cas en l'anada de la Supercopa. Tot i que el Reial Madrid s'ha avançat amb un gol de còrner de Cristiano Ronaldo a la segona part, els blaugranes han capgirat el resultat amb dianes de Pedro, Messi -de penal- i Xavi. Di María ha fet el definitiu 3 a 2.

A la porteria, incògnita resolta: Víctor Valdés sota els pals. I a l'onze titular, quatre novetats respecte a la victòria contra la Reial Societat: Iniesta, Piqué, Alexis i Adriano. En canvi, s'han quedat a la banqueta Jordi Alba, Tello, Puyol i Cesc. L'últim fitxatge, Alex Song, ha vist el partit des de la grada. Al Madrid, novetats: Benzema i Callejón.

Només en els deu primers minuts, el Reial Madrid ha mostrat un cert interès a tenir la pilota, però a mesura que ha avançat el partit s'ha anat tancat i reduint espais. Per tant, el domini del Barça sobre el terreny de joc ha estat més que evident i també les ocasions, però els gols a la primera part s'han resistit.

La primera aproximació a la porteria de Casillas ha estat de Piqué, amb un xut llunyà que ha acabat a fora. Messi ha disposat de dues ocasions claríssimes. La primera s'ha volgut col·locar la pilota, que ha acabat amb una rematada a fora, i la segona amb un xut massa creuat també a fora.

Pedro ha obligat a intervenir Casillas. Ha estat amb un xut des de la frontal, en què el porter blanc ha tret una mà providencial. Abans del descans, Alexis ha vist una groga per simular penal.

Els gols s'esperaven per la segona part. En una acció d'estratègia, el Reial Madrid s'ha avançat. Llançament de córner d'Özil, que Cristiano Ronaldo -pràcticament desaparegut en tot el partit- ha rematat de cap al fons de la xarxa. L'alegria ha durat poc a la casa blanca perquè, un minut després, Pedro ha empatat amb una passada de Mascherano.

Iniesta ha estat víctima d'un penal claríssim de Sergio Ramos que Messi, enganyant Casillas, s'ha encarregat de transformar en el 2 a 1. Era el minut 70. Vuit minuts després, ha arribat el 3 a 1 de Xavi, després d'una bona assistència d'Iniesta.

L'eliminatòria torna a obrir-se

L'eliminatòria s'ha tornat a obrir després d'una acció desafortunada en què Víctor Valdés no ha pogut controlar la pilota amb els peus, i Di María -ha entrat per Callejón- ha marcat el 3 a 2.

La tornada serà dimecres que ve, al Bernabéu.