Lliga ACB

El Barça recupera el liderat de la Lliga ACB després de la victòria contra l'Unicaja

El Barça ha recuperat el liderat de la lliga ACB després de la victòria a la pròrroga a la pista de l'Unicaja de Màlaga per 75 a 83. El Bàsquet Manresa va perdre a Sevilla contra el Caja San Fernando i el Caprabo Lleida a la pista del Leche Río Breogán. El DKV Joventut va perdre contra el Reial Madrid per 74 a 78, mentre que el Casademont Girona va guanyar a Granada per 59 a 62.

El Barça ha recuperat el liderat de la Lliga ACB després d'haver-se disputat vuit jornades. Dissabte, amb un final intens, amb pròrroga inclosa, va guanyar per 75 a 83 a la pista de l'Unicaja de Màlaga i comparteix el primer lloc de la classificació amb l'Estudiantes, que va guanyar l'Aunacable. Mumbrú va contribuir amb 12 punts a la victòria del seu equip, el Madrid, per 74 a 78. El DKV Joventut, que va tenir opcions a la victòria, va sumar una nova derrota a casa i es queda amb un balanç de tres victòries i cinc derrotes. Herreros, amb un parell de triples cap al final, va fer 24 punts i va ser el màxim anotador del partit. Pel DKV, Baston, amb 24, va ser el jugador més destacat. Per la seva banda, el Casademont Girona va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a domicili a la pista del Granada, un dels cuers, per 59 a 62. Qui no va poder mantenir-se empatat amb els primers va ser el Caprabo Lleida, que va perdre a la pista del Breogán de Lugo per 91 a 70. Les baixes dels bases titulars Roger Grimau i Jaume Comas es van notar massa, i a més, com diu l'aler Manel Bosch, el Breogán, que va sumar el quart triomf consecutiu, està en ratxa. Per últim, el Bàsquet Manresa, igual que el Casademont, encara no ha guanyat cap partit a fora. Dissabte tampoc va poder sumar cap victòria en el seu desplaçament a Sevilla. L'encert en els triples del Caja San Fernando, com ho demostra el marcador final de 104 a 100 va ser decisiu. La resta de resultats de la vuitena jornada són els següents: Cáceres, 97 - Lucentum d'Alacant, 93 Estudiantes, 98 - Aunacable, 72 Pamesa València, 95 - Fórum Valladolid, 72