Madrid

Domènech admet que Errejón se sent "una mica malament" pel cessament de Pascual

Pablo Iglesias es reuneix aquesta tarda amb els dirigents territorials de Podem per explicar per què va cessar Sergio Pascual com a secretari d'Organització

RedaccióActualitzat

A Podem no es pot dissimular el malestar provocat pel cessament de Sergio Pascual com a secretari d'Organització. Aquest divendres, el líder d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha dit que ha parlat amb el número dos de Podem, Íñigo Errejón, i que ha vist que se sentia "una mica malament" per Pascual, però que seguia "treballant" i que, "en cap cas, està bloquejat per això". Precisament aquesta tarda, el màxim responsable de Podem, Pablo Iglesias, es reuneix amb els seus dirigents territorials per explicar les causes i les conseqüències del cessament del secretari d'Organització.

Domènech ha explicat, en declaracions a la SER, que Sergio Pascual "és una persona pròxima a Íñigo" i que per això havia vist Errejón una mica afectat. En qualsevol cas, el portaveu d'En Comú Podem ha remarcat que Errejón és una persona amb molta responsabilitat en un projecte molt gran i el va veure dedicat a aquesta qüestió.

En la línia d'Iglesias, Xavier Domènech ha assenyalat que la crisi de Podem es limita a l'apartat organitzatiu de la formació, independent de l'orientació política o l'estratègia a les negociacions per formar govern a Espanya. El "nucli" del problema, ha dit, no és a Podem, sinó en el fet que el líder del PSOE hagi decidit pactar amb Ciutadans, fins i tot "aguditzar" el pacte després que fos derrotat al Congrés.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut