El fins ara secretari d'Organització de Podem, Sergio Pascual
El fins ara secretari d'Organització de Podem, Sergio Pascual
Madrid

Podem cessa el seu secretari d'Organització en plena crisi interna

La formació de Pablo Iglesias creu que Sergio Pascual ha fet una gestió deficient que ha perjudicat greument el partit en plenes negociacions per conformar un "govern del canvi"

Actualitzat

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha cessat el secretari d'Organització del partit, Sergio Pascual. En un comunicat, la formació agraeix la tasca de Pascual, però assegura que ha fet una gestió deficient que ha perjudicat greument el partit en plenes negociacions per conformar un "govern del canvi". Tot i relegar-lo del càrrec en l'executiva, Podem manté Pascual com a diputat.

 

 

El fins ara secretari d'Organització està considerat un dels membres de la direcció més propers a Íñigo Errejón. Aquest cessament arriba en un moment de tensions dins la formació lila, amb crisis obertes a les organitzacions territorials de Madrid, Euskadi, Galícia o La Rioja.

En una piulada, després de saber-se el cessament, Pascual ha destacat que, durant dos anys, s'ha "deixat la pell" a Podem i afirma que continua compromès "amb el projecte de majories per al canvi".

 

Anar al contingut