La nena ha quedat a càrrec de la Conselleria de Benestar Social de Castella-la Manxa perquè els seus pares també estan detinguts (Guàrdia Civil)

Detinguts a Ciudad Real el marit i els pares d'una nena de 13 anys forçada a casar-se

El cas s'ha destapat perquè la Fiscalia va investigar una interrupció voluntària de l'embaràs de la menor per una greu malformació del fetus

Redacció/Agències

El marit i els pares d'una menor de 13 anys han estat detinguts acusats d'un delicte de tràfic de persones i de forçar un matrimoni infantil. A la nena, l'havien obligat a casar-se i estava embarassada de 12 setmanes. L'home està acusat també d'agressió sexual.

El cas s'ha destapat perquè la fiscalia va investigar una interrupció voluntària d'un embaràs anterior de la menor per una greu malformació del fetus

La fiscalia va informar la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de Ciudad Real, que és qui ha encapçalat l'operació.

Quan van començar la investigació i van localitzar la nena, van observar que tornava a estar embarassada. Va ser llavors quan van intervenir i van detenir la parella de la menor i els pares de tots dos.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, la nena havia estat captada a través de les xarxes socials el març de 2023 amb la finalitat d'organitzar un casament concertat amb un home que vivia a Moral de Calatrava, a Ciudad Real.

La menor, que té 13 anys, està ara a càrrec de la Conselleria de Benestar Social de Castella - la Manxa. 

El Jutjat de Primera Instància de Valdepeñas s'ha fet càrrec del cas i la Fiscalia de Menors ha estat notificada. 

 

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexual
Anar al contingut