Tenis

David Ferrer i Albert Montañés accedeixen als vuitens de final de Roland Garros

David Ferrer s'ha classificat aquest divendres per als vuitens de final de Roland Garros de manera contundent. El tenista alacantí ha superat l'ucraïnès Sergei Stakhovsky amb molta facilitat, tal com demostra el 6-1, 6-1 i 6-3 amb el qual ha acabat l'enfrontament. Tampoc ha patit massa Albert Montañés, que s'ha desfet del rus Mikhail Youzhny igualment en tres sets: 6-1, 7-6 (0) i 6-1. És la primera vegada que el de Sant Carles de la Ràpita accedeix als vuitens de Roland Garros.

Actualitzat
Gràcies a aquest triomf, Ferrer ha pogut oblidar les eliminacions patides en aquesta mateixa ronda les dues últimes edicions del torneig parisenc. Ara, el seu rival per un lloc la pròxima ronda sortirà del duel que enfrontarà el belga Steve Darcis i el francès Gael Monfills, novè cap de sèrie.

Roger Federer no falla

El suís ha estat el segon tenista a classificar-se per a vuitens de final de Roland Garros després de desfer-se del serbi Janko Tisparevic per 6-1, 6-4 i 6-3. Federer s'enfrontarà en semifinals al seu compatriota Stanislas Wawrinka, que ha suat la cansalada per desfer-se del francès Jo-Wilfried Tsonga en cinc sets i més de quatre hores de joc: 4-6,6-7 (3), 7-6 (5), 6-2 i 6-3.

Montañés, tampoc

El català Albert Montañés també ha accedit als vuitens de final i ho ha fet per primer cop en la seva carrera en derrotar Mihail Youznhy per 6-1, 7-6 i 6-1. Montañés se les haurà ara amb Fabio Fognini, que ha guanyat Guillermo García López 4-6, 6-3, 6-3 i 6-1.

Suspès el Djokovic-Del Potro

Un dels duels més esperats, el Djokovic-Del Potro, s'ha suspès per falta de llum amb un set per banda. El serbi, que podria aconseguir el numero u mundial em aquest torneig, ha aconseguit un trencament en el primer set per emportar-se'l per 6-3. Però Del Potro no s'ha vist afectat per aquest fet i ha replicat enduent-se la segona mànega pel mateix tanteig.

Cau la numero u

En el quadre femení, l'argentina Gisela Dulko ha eliminat l'australiana Samatha Stosur, finalista la temporada passada, per 6-4, 1-6 i 6-2, i també accedeix així als vuitens de final. La sorpresa del dia, no obstant això, ha estat la protagonitzada per Daniela Hantuxova, que ha eliminat la vigent campiona i numero u mundial, la danesa Caroline Wozniacki, en derrotar-la 6-1 i 6-3.

Anar al contingut