Com serà la mobilitat al voltant del Camp Nou aquesta tarda

La mobilitat al voltant del Camp Nou, afectada

L'avinguda Joan XXIII està tallada tant als vehicles com als vianants

RedaccióActualitzat

La mobilitat al voltant del Camp Nou ha quedat afectada pel dispositiu de seguretat del clàssic i, també, per les mobilitzacions convocades per Tsunami Democràtic des de les 4 de la tarda, quatre hores abans de l'inici del partit.

Una de les principals línies d'autobús afectada és la 113, que circula per l'avinguda Joan XXIII, que s'ha tallat al trànsit des de mig matí.

 

 

A la una del migdia, l'avinguda Joan XXIII també ha quedat tallada als vianants, no s'hi pot passar amb cap vehicle ni a peu.

Sí que es permet l'accés al tanatori de les Corts, des del carrer Salvador Cardenal.

 

L'avinguda Joan XXIII ha queda completament tallada, als vehicles i també als vinanants

 

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha recomanat arribar al Camp Nou en transport públic, especialment en metro.

També ha volgut remarcar que el dispositiu excepcional d'avui vol garantir la convivència del dret de manifestació amb la celebració del partit tal com està previst.

"Hi ha un reforç perquè s'ha de fer conviure una manifestació a l'entorn del camp amb el trànsit d'unes 90.000 persones que volen assistir al partit."

"Crec que tot ho podem fer conviure i que [el partit] es jugui amb total normalitat."


Els Mossos, en missatges a Twitter en català, castellà i anglès, també han recomanat arribar al Camp Nou amb transport públic i fer-ho amb prou antelació per passar els controls de seguretat exhaustius.

 

 

Autobús

Durant la tarda hi ha hagut diferents línies d'autobús afectades, especialment les que passen per la Diagonal. Abans de les set de la tarda s'ha començat a normalitzar la mobilitat, segons Transports Metropolitans de Barcelona (TMB):

 

 

 

TMB ha previst reforçar el servei de les línies H8 i 52 si creix la demanda dels usuaris.


Metro

El metro reforçarà el servei amb més personal i amb més combois a les estacions a prop de l'estadi i les línies corresponents:

- Maria Cristina, Les Corts i Palau Reial, de la lína 3
- Badal, de la línia 5
- Collblanc, de les línies 5, 9 Sud i 10 Sud


Línies especials per tornar a casa

Quan acabi el partit, TMB posarà en marxa dues línies especials d'autobús, entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet costa 3,20 euros.

 

ARXIVAT A:
Tsunami DemocràticMobilitatEl Clàssic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut