Hoffman i Colau, en la reunió d'aquest dijous
Hoffman i Colau, en la reunió d'aquest dijous
Barcelona

Colau lliura a Hoffman la proposta perquè Barcelona aculli el Congrés de Mòbils fins al 2023

La reunió d'aquest dijous del patronat de la Fundació de la Mobile World Capital ha estat presidida per primera vegada per la nova alcaldessa de Barcelona

Actualitzat

Primera trobada entre la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el màxim responsable del Mobile World Congress, John Hoffman. La reunió d'aquest dijous del patronat de la Fundació de la Mobile World Capital ha estat presidida per primera vegada per Colau i ha servit per reiterar el compromís perquè es puguin renovar la capitalitat mundial del mòbil de la ciutat i el congrés de telefonia fins al 2023.

L'alcaldessa de la ciutat ha lliurat a Hoffman la proposta, com un requisit formal de l'oferta que el patronat ja va presentar el mes d'abril passat, amb Xavier Trias d'alcalde. Aquest mes de juliol està previst que es prengui una decisió sobre la renovació de Barcelona com a seu del congrés de mòbils, un esdeveniment que només aquest any ha superat els 93.000 assistents i ha deixat 435 milions d'euros a l'àrea metropolitana.

La trobada també ha servit per fer un balanç positiu dels programes engegats per la fundació en el camp de l'emprenedoria, l'educació i la salut.

Anar al contingut