Barcelona

El Mobile World Congress bat el rècord d'assistència amb 93.000 visitants

EL MWC ha deixat 436 milions d'euros a Barcelona i l'àrea metropolitana

RedaccióActualitzat

El Mobile World Congress ha tancat avui, dijous, a primera hora de la tarda. I ha batut un rècord d'assistència: 93.000 persones, una xifra que suposa un 9% més que l'any passat, i unes 3.000 persones més que les que havia previst l'organització en un principi. Enguany, hi han participat més de 2.000 companyies que han aprofitat aquest aparador per mostrar al món les seves últimes novetats, i es calcula que han deixat més de 436 milions d'euros.

Les xifres del Mobile World Congress després de tancar són de rècord: augment, un 9,4% més, de les visites de l'any passat, amb 93.000 visitants. Les previsions de l'organització era superar els 90.000 visitants, però la xifra ha estat superior.

En l'edició d'enguany, s'ha comptat amb 2.100 empreses expositores, entre els recintes firals de Montjuïc i Gran Via Fira de Barcelona, que han aprofitat aquest congrés per presentar les seves innovacions. També s'han ofert conferències, com la del fundador de la xarxa social Facebook, Mark Zuckerberg, i el responsable d'Android, Sundar Pichai.

Al congrés, també hi han participat 160 delegacions d'administracions públiques i hi han assistit més de 3.800 mitjans de comunicació i analistes de la indústria. Segons les primeres estimacions, el Mobile World Congress hauria deixat més de 436 milions d'euros a Barcelona i l'àrea metropolitana, i ha creat gairebé 12.700 llocs de treball a temps parcial.

La pròxima edició del Mobile World Congress de l'any 2016 serà al mateix lloc que enguany, entre els dies 22 i 25 de febrer de l'any que ve.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut