Collboni i Colau, en el debat electoral de TV3 (ACN)
Collboni i Colau, en el debat electoral de TV3 (ACN)
Barcelona

Colau i Collboni tenen una primera "presa de contacte" i s'emplacen a continuar dialogant

Tant la cap de llista de Barcelona en Comú com el candidat socialista han destacat als seus comptes de Twitter que la trobada ha estat "cordial"

Actualitzat

La guanyadora de les eleccions municipals a Barcelona, Ada Colau, s'ha reunit avui, dimecres, al migdia, amb el cap de llista del PSC, Jaume Collboni. A la reunió, hi ha assistit, a més de Colau, el número dos de la candidatura de Barcelona en Comú, Gerardo Pisarello.

Tant Colau com Collboni han destacat als seus comptes de Twitter que la trobada ha estat "cordial" i que és una primera "presa de contacte". Tots dos líders polítics s'han emplaçat a continuar dialogant els pròxims dies.

 

 

 

En la seva primera compareixença després de la nit electoral, Colau va anunciar la seva voluntat d'explorar acords amb Esquerra, el PSC i la CUP i, després de reunir-se ahir, dimarts, amb Alfred Bosch, ara ho ha fet amb Collboni.

Paral·lelament, la guanyadora dels comicis també preveu reunir-se aviat amb agents socioeconòmics, com la Federació d'Associació de Veïns de Barcelona (FAVB), sindicats, pimes i associacions com l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Anar al contingut