Manifestació a Beirut.
Manifestació a Beirut.
Barcelona

Ciutats de tot el món es manifesten en solidaritat amb les victímes de "Charlie Hebdo"

No només París ha sortit al carrer, altres ciutats del món han volgut mostrar-se contra el terrorisme i la islamofòbia

RedaccióActualitzat

No només París ha sortit al carrer. Altres ciutats del món han volgut mostrar la seva solidaritat amb les víctimes del setmanari "Charlie Hebdo" i en contra del terrorisme i la islamofòbia.

Avui a Berlín unes 18.000 persones s'han concentrat davant de l'Ambaixada de França a Alemanya, al costat de la porta de Brandemburg, per mostrar el seu rebuig als atacs a la llibertat de premsa i expressió. Davant de l'ambaixada francesa han quedat una gran quantitat de missatges de solidaritat, rams de flors i espelmes.

 

 

A Brussel·les unes 20.000 persones han sortit al carrer per protestar pels atemptats a França i defensar la llibertat d'expressió darrere una gran pancarta on es podia llegir "Junts contra l'odi" escrita en francès i flamenc. En un dels edificis de la plaça De Brouckère, a prop de la borsa i la Grand Place, es podia veure un gran cartell amb la frase: "Brussel·les és Charlie".

 

 

Centenars de persones s'han concentrat també davant de l'ambaixada francesa al barri de la Recoleta, a Buenos Aires, per repudiar els atemptats de París i en solidaritat amb les 17 víctimes dels terroristes jihadistes. S'han sentit estrofes de "La Marsellesa" i de l'himne nacional argentí entonats de manera espontània pels presents.

 

 

Altres ciutats com Tel Aviv o Beirut també han mostrat la seva indignació sortint al carrer. A Beirut s'ha pogut veure a la manifestació el caricaturista Stavro Jabra, que portava una pancarta reivindicativa feta per ell.

 

Anar al contingut