Pablo Casado saludant policies nacionals a Barcelona
Pablo Casado saludant policies nacionals a Barcelona (Efe)
Barcelona

Casado als independentistes: "Si se'n volen anar, que facin com Puigdemont"

El candidat del PP diu que no el preocupen els "quatre presos que estaven a la Generalitat i van cometre delictes greus", sinó els catalans "als quals el govern està deixant sols"

RedaccióActualitzat

Pablo Casado diu que, si és president del PP, Catalunya serà el pilar de la seva actuació, i que no hi ha d'haver cap mena de diàleg ni concessió amb els independentistes.

El candidat ha fet campanya des de Catalunya i ha volgut anar a la Prefectura Superior de Policia de Barcelona per mostrar-los la seva admiració, de la mateixa maneral, ha dit, que va anar a Altsasu en l'inici de campanya.

Casado ha assegurat que Espanya no es trencarà, i que si els independentistes volen marxar, "que se'n vagin a Brussel·les o a Alemanya."

"Catalunya no se n'anirà d'Espanya. Qui se'n vulgui anar, si els independentistes se'n volen anar, que se'n vagin com Puigdemont, a Brussel·les o a Alemanya."

"Si jo soc president del PP no hi haurà cap contemplació ni diàleg amb qui vol trencar la legalitat. Aquí no hi ha cap simpatia amb els que volen fracturar Espanya."

 

 

Casado ha criticat el govern de Pedro Sánchez perquè considera que està cedint al xantatge d'ERC i el PDeCAT.

"No em preocupen els quatre presos que estaven a la Generalitat i van cometre delictes greus. A mi el que em preocupa són els centenars de milers de catalans als quals el govern està deixant sols. El que estan dient és que qui mana a Espanya són el senyor Torra i el senyor Puigdemont."

 

ARXIVAT A:
PP
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut