Bob Dylan actuarà els dies 23 i 24 de juny a Barcelona (Dena Flows)

Bob Dylan actuarà al juny al Liceu, amb tots els mòbils precintats en fundes especials

Una altra actuació destacada d'aquest estiu serà la de Rod Stewart, que obrirà el Festival de Cap Roig el 14 de juliol

Bob Dylan passarà la revetlla i el dia de Sant Joan a Barcelona amb un doble concert al Gran Teatre del Liceu, dins del festival Guitar BCN. Serà un concert sense mòbils. L'artista octogenari actuarà els dies 23 i 24 de juny en el marc de la gira "Rowdy ways tour", que va iniciar a Milwaukee, als Estats Units, el novembre del 2021.

Dylan, que torna a Barcelona després de cinc anys, presentarà l'àlbum "Rough and rowdy ways", amb deu temes originals i una durada total de setanta minuts. Les entrades es posaran a la venda dimecres, 15 de març, a partir de les 10 h.

El músic arribarà a Barcelona després d'actuar el dia 7 a Madrid, on també oferirà una audició el dia 8, i prosseguirà a Sevilla (10 i 11), Granada (13), Alacant (15), Osca (17), Sant Sebastià (19 i 20) i Logronyo (21).

La gira de Bob Dylan, que s'allargarà fins al 2024, continuarà a França, passant per ciutats com Carcassona, Ais de Provença i Lió.

Un mòbil grava imatges d'un concert
Els mòbils no es podran utilitzar al concert de Dylan (Unsplash/John Mark Arnold)

"Phone free show"

Durant el concert d'aquesta llegenda del folk, no estarà permès fer servir el telèfon mòbil, com passa als concerts simfònics, a l'òpera o al teatre, però en aquest cas la prohibició fa un pas més.

L'organització explica que es tracta d'un "phone free show", és a dir, sense mòbils, i que ha contractat una empresa que facilitarà als assistents unes "fundes tancades i segures" per poder tenir-hi el telèfon durant tota l'actuació.

En cas d'emergència, es podrà desbloquejar a les zones senyalitzades destinades a l'ús del mòbil, on els atendrà personal de l'empresa de fundes Yondr, que és la que se n'encarrega.

La promotora especifica que "és un tracte innegociable", amb alguna possible excepció mèdica, per als que "depenen del telèfon per al tractament".

Justifiquen la prohibició perquè "crea millors moments" per al públic: "Els nostres ulls s'obren una mica més i els nostres sentits s'aguditzen lleugerament quan perdem la crossa tecnològica", diu la promotora en un comunicat.

Les persones que vulguin publicar fotos o vídeos a les xarxes socials, se les hauran de descarregar del web del fotògraf oficial Jack White o compartir el contingut que penjarà al seu compte d'Instagram.


Rod Stewart a la Costa Brava

Una altra estrella veterana del rock que aviat vindrà a Catalunya és Rod Stewart, que obrirà el Festival de Cap Roig el 14 de juliol. Torna a la Costa Brava, on ja va actuar fa sis anys.

Rod Stewart actuarà a Cap Roig (Reuters/Jeff J Mitchell)

Serà un dels 23 concerts previstos a partir del 14 de juliol i fins al 19 d'agost en l'edició número 23 del Festival de Cap Roig.

Al cartell també hi ha Norah Jones, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Simply Red, Els Catarres, Sílvia Pérez Cruz, Stay Homas, Mika o Damien Rice. Tancarà la 23a edició David Bisbal, que commemorà el vintè aniversari de la seva carrera.

 

ARXIVAT A:
MúsicaTecnologia
Anar al contingut