Brad Pitt i Angelina Jolie
Els actors Brad Pitt i Angelina Jolie (Reuters)

Angelina Jolie demanda Brad Pitt per maltractaments físics

El cas s'ha interposat en un tribunal de Los Angeles, el mateix on els dos intèrprets estan lliurant una batalla judicial per la venda del seu celler francès Château Miraval

RedaccióActualitzat

L'actriu Angelina Jolie ha posat una demanda d'acusació contra el seu exmarit, el també actor Brad Pitt, per presumptes maltractaments. Els advocats de Jolie asseguren que Pitt té un "historial d'abusos físics" contra l'actriu, amb qui va ser parella durant catorze anys.  

El cas s'ha interposat en un tribunal de Los Angeles (EUA), el mateix on els dos intèrprets estan lliurant una batalla judicial per la venda del seu celler francès Château Miraval.

Segons la versió de Jolie, Pitt va voler que ella signés un acord de confidencialitat sobre els presumptes abusos, a canvi de les accions d'aquesta propietat.

La demanda detalla que l'acord de confidencialitat buscava tapar "la seva mala conducta personal, relacionada o no amb Miraval", per impedir així que en un moment donat Jolie parlés públicament dels presumptes abusos.

Ella va rebutjar signar cap document que comprometés el seu silenci, i Pitt la va denunciar per quedar-se amb la propietat, segons recull la premsa nord-americana.

Abans d'aquest cas, la policia federal ja va investigar Brad Pitt per un greu incident que involucrava els seus fills, i que va motivar el divorci del matrimoni més mediàtic de Hollywood.

Jolie va acusar l'actor d'intentar asfixiar un dels seus fills i pegar a un altre, a més de vessar cervesa i vi sobre d'ells, durant una discussió al seu jet privat el 2016. L'FBI, però, va decidir no presentar càrrecs per abusos de menors.

"Si bé la història d'abusos cap a Jolie va començar molt abans del viatge en avió en família el setembre del 2016, aquest vol va suposar la primera vegada que va abusar físicament dels nens", al·leguen els advocats de Jolie.

Angelina Jolie, de 48 anys, i Brad Pitt, de 60, es van conèixer durant el rodatge de "Sr. i Sra. Smith" (2005). Es van casar nou anys després, i el seu divorci es va oficialitzar el 2019. Tots dos comparteixen la custòdia dels seus sis fills.

En l'escrit que s'ha presentat al tribunal de Los Angeles, els advocats expliquen per què Jolie mai va presentar càrrecs contra la seva exparella: "Ella creia que el millor era que Pitt acceptés la seva responsabilitat i ajudés la família a recuperar-se de l'estrès posttraumàtic que els va causar", conclou.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaCinema
Anar al contingut