L'alcalde de Badalona, a la roda de premsa on s'han presentat les activitats de Nadal (ACN/Jordi Pujolar)
Badalona

Albiol es vanta de superar Vigo: "Tindrem l'arbre de Nadal més gros de l'univers"

L'alcalde de Badalona reivindica el rècord: 40 metres d'alt, 15 de diàmetre i 82.000 llums píxel

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha anunciat que la ciutat tindrà aquest any "l'arbre de Nadal més gros d'Espanya", per davant de Vigo, que fins ara ostentava aquest rècord.

Albiol ha dit que convidarà formalment el seu homòleg de la ciutat gallega, Abel Caballero, a la festa d'inauguració de l'arbre perquè aquest pugui comprovar-ho en persona, en una "rivalitat sana i simpàtica" --ha afegit-- per tenir l'arbre de Nadal més espectacular de tot l'Estat.

"Si l'alcalde de Vigo diu que el seu és el més gros del món, el nostre hauria de ser llavors el més gros de l'univers".


10 tràilers per carregar l'arbre de Nadal

L'arbre s'instal·larà davant del Pavelló Olímpic i es necessitaran fins a 10 camions de gran tonatge per traslladar-lo. Farà 40 metres d'alt, 15 de diàmetre i tindrà 82.000 llums píxel.

L'arbre s'encendrà per primer cop el 17 de novembre i l'endemà, el dissabte 18, es farà una gran festa inaugural. A partir de llavors, cada tarda oferirà un espectacle de llum i música.

Així ho ha concretat Albiol a la presentació de les activitats nadalenques per a aquest any. La ciutat invertirà 1,7 milions d'euros en el conjunt d'activitats que s'hi programaran, dels quals la cavalcada de Reis i el campament reial ja s'enduen 700.000 euros.

L'alcalde Albiol ha detallat que les feines de muntatge començaran la setmana que ve (ACN/Jordi Pujolar)

Albiol pretén convertir, així, Badalona en una "ciutat referent" durant els dies de Nadal. Més enllà del gran arbre de llums, la ciutat tindrà il·luminació nadalenca a tots els barris i elements de decoració "espectaculars" a tots els districtes --ha afegit l'alcalde--.

 

ARXIVAT A:
Xavier García Albiol Nadal
Anar al contingut