Barcelona

El candidat del PP de Catalunya, Jorge Fernández Díaz, diu que el pacte fiscal només es podrà debatre després de la crisi

El cap de llista del PP per Barcelona a les pròximes eleccions del 20-N, Jorge Fernández Díaz, assegura que si es pactés ara un nou sistema de finançament, com demana CiU, Catalunya hi sortiria perdent perquè els recursos que hi ha ara són escassos. En una entrevista al canal 3/24, Fernández Díaz assegura que cal reformar el mercat de treball i el sistema tributari per generar aquesta recuperació.

Actualitzat
El popular Jorge Fernández Díaz, que aquest dissabte va ser proclamat candidat del PP per Barcelona pels comicis del 20-N, ha dit aquest diumenge en una entrevista al 3/24 que negociar ara un nou pacte fiscal per a Catalunya, com proposa el govern de la Generalitat, seria "repartir misèria, repartir dèficit".

Fernández Díaz ha afegit que, un cop se superi la crisi econòmica, "es pot parlar de tot, perquè hi haurà alguna cosa a repartir". El líder del PP, Mariano Rajoy, ja es va referir a la qüestió del concert econòmic en un acte a Sitges aquest estiu. "Estem disposats a escoltar i a parlar; després ja ho veurem", va sentenciar el president dels populars.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut