Barcelona

Un treballador del Palau s'hauria endut documents de l'edifici després de l'escorcoll judicial

Nous detalls en la investigació del cas del Palau de la Música. Poques hores després de l'escorcoll judicial amb què es va destapar el cas, un treballador del Palau se'n va endur documents i els va portar a casa de Jordi Montull, un dels presumptes implicats juntament amb Fèlix Millet. Aquests documents ara s'han extraviat, segons publica en l'edició d'aquest dijous el diari "El Periódico". També s'ha sabut que han desaparegut 200.000 euros d'una caixa forta del Palau de la Música.

Actualitzat
Les informacions que avança "El Periódico" arriben quan encara no hi ha cap imputat en el cas. El jutge que l'instrueix diu que vol esperar, abans de citar ningú a declarar. Quan ja han passat dos mesos de l'escorcoll al Palau de la Música, el magistrat tampoc ha pres cap mesura cautelar contra Fèlix Millet ni el seu col·laborador, Jordi Montull, tot i els indicis de la seva implicació en el cas.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el jutge vol acabar les diligències abans de fer-ho. Tot i això, la fiscalia li ha demanat tres vegades que cridi a declarar almenys Fèlix Millet, el seu col·laborador Jordi Montull i la filla d'aquest últim, excomptable del Palau. I és que de moment no han rebut cap mesura cautelar, com ara haver-se de personar als jutjats periòdicament, o fins i tot presó, amb fiança o sense.
Anar al contingut