Barcelona

Zuckerberg assegura que WhatsApp val més dels 19.000 milions de dòlars que va pagar

El fundador de Facebook era l'estrella d'aquesta primera jornada del Mobile World Congress. Zuckerberg ha afirmat que va comprar WhatsApp a molt bon preu perquè "hi ha pocs serveis que arribin als mil milions de persones" i ha avançat que les dues companyies continuaran operant per separat.

RedaccióActualitzat

El fundador i conseller delegat de Facebook, Mark Zuckerberg, ha assistit al Mobile World Congres per oferir una conferència que ha generat molta expectació. Zuckerberg ha parlat de la compra del servei de missatgeria WhatsApp la setmana passada. "Com a companyia, per si sola ja val més de 19.000 milions". Tot i que encara té pocs beneficis, "hi ha molt pocs serveis que arribin a mil milions de persones al món. Això el fa increïblement valuós", ha afegit.

Zuckerberg ha augurat que, al costat de Facebook, WhatsApp podrà arribar a molts més usuaris. Les dues companyies continuaran operant per separat i el servei seguirà sent el mateix: "Canviar la forma de funcionar de WhatsApp seria estúpid". Ha confiat que l'aliança entre les dues companyies generarà un enorme negoci i ha afegit: "Pot ser que m'equivoqui, però no ho crec".

El fundador de Facebook ha volgut centrar part de la seva esperada intervenció al projecte d'inclusió tecnològica Internet.org. El seu objectiu és donar accés a internet als dos terços de la població mundial que encara no està connectada, és a dir, uns 5.000 milions de persones.

En el marc d'aquesta iniciativa, Facebook va encarregar a Deloitte un estudi anomenat "El valor de la connectivitat" per analitzar l'impacte econòmic i social que tindria l'accés a internet als països en desenvolupament. Segons l'anàlisi, aquests països incrementarien la productivitat un 25%, generant 2,2 bilions de dòlars de PIB i més de 140 milions de nous llocs de treball. A més, 160 milions de persones sortirien de la pobresa.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut