Barcelona

Jordi Martí renunciarà a les primàries de Barcelona si hi ha expulsions al PSC

Enmig de la tensió que viuen els socialistes catalans, el president del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha anunciat que no es presentarà a les primàries en el cas que es decideixi expulsar els diputats crítics que van trencar la disciplina de vot al ple de dijous sobre la consulta. Martí alerta que aquesta mesura podria "engegar a rodar" el procés intern dels socialistes.

RedaccióActualitzat

El president del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, vincula el seu futur polític a les mesures disciplinàries que el seu partit apliqui als tres diputats crítics que van incomplir les directrius de votació al Parlament en la petició de la consulta al Congrés. En un comunicat, Martí assegura que si hi ha alguna expulsió, no es presentarà a les primàries de Barcelona.

Jordi Martí afirma que "l'amenaça d'expulsió dels tres diputats, instal·lada com una boira baixa al PSC", és l'element que podria crear realment un problema intern al partit, i més ara que s'està iniciant el primer procés de tria de candidats a la capital catalana. "Si l'actual direcció pretengués acabar el conflicte amb disciplina en lloc de debat, i parlo només en nom de la meva candidatura, engegaria aquest procés en orris", ha sentenciat Martí, que tot seguit ha afegit que "si hi ha una sola expulsió no em presentaré a les primàries. Impossible!".

Segons el president del grup socialista a l'ajuntament barceloní, "en democràcia no pots participar en un combat d'idees i de projectes amb la mirada amenaçant de la direcció del partit", perquè aquestes "són dues maneres de fer que no lliguen". Al comunicat, el regidor socialista ha aprofitat per "tornar a agrair" el gest dels tres díscols trencant la disciplina de vot la setmana passada.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut