Barcelona

Els vehicles amb només dos ocupants podran utilitzar el carril bus-VAO a partir de l'abril

La mesura s'ha pres un cop s'ha constatat la poca utilització de la infraestructura a l'autopista del Vallès. El govern estudia també la possibilitat que només es pugui fer servir en sentit d'entrada a Barcelona.

RedaccióActualitzat
Canvis en les condicions per fer servir el carril bus-VAO de l'autopista del Vallès, un cop el govern de la Generalitat ha constatat la poca utilització de la infraestructura. Si ara només hi poden circular els vehicles amb tres o més ocupants, taxis, motocicletes, vehicles per a persones amb mobilitat reduïda i vehicles ecològics, a partir de l'abril també ho podran fer els vehicles amb només dues persones.

Des que va entrar en funcionament, el 29 d'octubre, el carril bus-VAO només l'han fet servir uns 2.000 vehicles cada dia, una quarta part dels previstos. El govern també està estudiant la possibilitat que la infraestructura, de 80 milions d'euros, només es pugui fer servir en sentit d'entrada a Barcelona.

Obert mig dia i entre setmana

Ara per ara, el carril bus-VAO té un horari i unes normes d'ús. Està obert entre setmana de 6.30 a 13.00 hores en sentit entrada a Barcelona, i de 16.00 a 22.00 en sentit sortida de Barcelona. A la resta de les franges horàries, els carrils estan tancats, així com també els caps de setmana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut