Espanyol

L'Espanyol vol convertir les bones sensacions del Bernabéu en tres punts davant l'Eibar

El partit que van disputar al Santiago Bernabéu dissabte fa pujar encara més la motivació dels blanc-i-blaus de cara al duel contra l'Eibar

Actualitzat

Després de plantar cara contra el totpoderós Reial Madrid a casa seva dissabte, l'Espanyol va tornar a Barcelona amb un grapat de bones sensacions, optimisme i, sobretot, encara més confiança en el nou projecte de Rubi, que, en només cinc jornades de competició oficial, ha aconseguit marcar una empremta totalment renovada en l'estil de joc que convida a l'optimisme.

Avui toca l'Eibar, un rival gens fàcil que viu acomodat a la part mitja de la classificació amb els mateixos punts que els blanc-i-blaus. En qualsevol cas, l'Espanyol de Rubi només sap guanyar a casa i aquest vespre l'afició perica, que jornada a jornada està tornant a omplir les graderies, confia de veure una nova victòria al RCDE Stadium.

El principal maldecap de Rubi és a la defensa, i és que David López encara no s'ha recuperat de la lesió i, per tant, de nou, haurà de buscar-li un recanvi. Dos noms sonen en aquesta posició: Naldo, que ja va substituir el català al Bernabéu, o bé el costa-riqueny Óscar Duarte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut