Rubi ha parlat avui, dilluns, en roda de premsa
Espanyol

Rubi confirma la baixa de David López contra l'Eibar i prepara canvis per donar aire fresc a l'equip

El tècnic de l'Espanyol avança en roda de premsa que encara no podrà comptar amb el central de Sant Cugat i admet que podria introduir canvis a l'onze titular

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol Joan Francesc Ferrer "Rubi" ha confirmat en la roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimarts contra l'Eibar que encara no podrà comptar amb David López, que ja es va perdre el duel contra el Reial Madrid al Bernabéu per unes molèsties musculars a la cuixa esquerra que l'han impedit entrenar-se amb la resta dels seus companys, i ha admès que podria introduir alguns canvis a l'onze titular per afrontar una setmana amb tres partits. 

"David López no hi serà encara. Rosales? Pot haver-hi canvis, necessito gent fresca en una setmana de tres partits. Però l'afició està contenta amb el que veu. Crec que les decisions que hem pres fins ara són bones."

El tècnic blanc-i-blau també ha explicat que el bon partit que van fer al Bernabéu els reforça tan anímica com mentalment i que està satisfet perquè els seus jugadors estan convençuts de seguir el camí que tenen previst des de la seva arribada a la banqueta.

"Estem molt bé de confiança i mentalment. El partit del Bernabéu ens reforça en tots els sentits. El que més em satisfà fins ara és que tenim un camí marcat i que els jugadors n'estan convençuts."

Aquest dimarts al matí, el primer equip de l'Espanyol farà una última sessió a porta tancada a l'RCDE Stadium i, en acabar, se sabrà la convocatòria per al partit.

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut