Ozhogina, a l'esquerra de la imatge, i Tió, a la dreta, mosseguen la medalla de bronze conquerida a Doha
Ozhogina, a l'esquerra de la imatge, i Tió, a la dreta, mosseguen la medalla de bronze conquerida a Doha (EFE)
NATACIÓ

Iris Tió obté la primera medalla catalana en els mundials de Doha

La barcelonina, fent parella amb Alina Ozhogina, ha fet bronze en el duet tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

Hi havia una cosa molt clara i és que les xineses s'emportarien l'or. Les germanes Liuyi i Qianyi Wang, que són com dues gotes d'aigua, són ara mateix imbatibles i el verb errar no entra en el seu vocabulari de xinès mandarí. Es tractava, doncs, de veure qui ocuparia la segona plaça.

I aquest segon lloc ha estat per a les britàniques, que amb un exercici final magnífic han aconseguit superar les dues nedadores de la selecció espanyola, que fins llavors havien acariciat aquesta medalla de plata. La Gran Bretanya, amb les impactants Kate Shortman i Isabelle Thorpe, ha aconseguit eixugar un desavantatge de 16.215 punts en el tram final respecte a les espanyoles.

Al ritme de la conegudíssima cançó de Michael Jackson, "Just Beat it", Tió i Ozhogina --nedadora d'origen rus, nascuda a Moscou-- han tingut una valoració més alta en la impressió artística que en l'execució. Totes dues estrenaven una rutina amb la qual pensen fer cap als Jocs Olímpics de París d'aquest estiu, atès, a més, que tenen la plaça gairebé assegurada. Aquest és l'exercici que els ha valgut el bronze:

Dennis González, novament a les portes del podi

El rubinenc Dennis González s'ha tornat a quedar sense medalla en el solo tècnic. El nedador català, que ja va quedar quart en el duo mixt, fent parella amb la lloretenca Mireia Hernández, era tercer després de les preliminars, però en la final no ha pogut mantenir aquesta posició. S'ha vist superat pel xinès Shuncheng Yang, campió del món amb només 17 anys, l'italià Giorgio Minisini -medalla de plata- i el colombià Gustavo Sánchez, que ha fet tercer.

Anar al contingut