Ataman, durant el partit del seu equip al Palau Blaugrana (Europa Press)
Bàsquet

Estripada d'Ataman després de la derrota del Panathinaikos contra el Barça

El tècnic ha carregat de forma velada però contundent contra Juancho Hernangómez

Redacció Esport3Actualitzat

El bon inici del Barça a l'Eurolliga, on només ha perdut un partit en sis jornades, contrasta amb el que han tingut altres equips amb aspiracions com l'Olimpia de Milà o el Panathinaikos. El conjunt grec, que aquest divendres jugava contra el Barça, va oferir una trista imatge al Palau --va arribar a perdre de 28 punts-- i va encaixar la quarta derrota en sis partits.

El seu tècnic, el prestigiós i polèmic Ergin Ataman, no es va tallar gens ni mica després del partit. L'entrenador turc va carregar contra el rendiment ofensiu del seu equip i va disparar amb bala contra un dels seus jugadors. Tot i que no va esmentar el seu nom en cap moment, tothom va tenir clar que es referia a Juancho Hernangómez.

"Hem tingut una molt mala actuació en atac, especialment d'un jugador que coneixeu bé. L'únic que hem de millorar del joc són les actuacions personals, sobretot d'alguns jugadors que són grans noms, però fins ara no els he vist el nivell ni la qualitat que esperàvem."

Amb els números a la mà, a Ataman no li falta raó. El jugador madrileny només ha anotat quatre punts en els últims quatre partits d'Eurolliga. Contra el Barça, on s'enfrontava al seu germà Willy, ni tan sols es va estrenar. Amb 18 minuts de joc, Juancho va acabar amb un -2 de valoració i la reprimenda pública del seu entrenador.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut