Mirotic i Veseley, 48 punts entre els dos (@FCBbasket)
Eurolliga

Mirotic i Vesely enlairen el Barça cap al 2 a 0 contra el Zalgiris (89-81)

Davant un Zalgiris molt millorat, el Barça ha necessitat un gran últim quart per posar el 2 a0 en la sèrie. Vesely i Mirotic no han trobat defensor que els pogués parar

• Un inici ben diferent: res a veure amb el partit inaugural de la sèrie. Molts problemes dels blaugranes per aturar la inspiració rival en les penetracions. Jokubaitis ho ha arreglat una mica, 20-21 en el primer quart.
  • Vesely, un festival: el Zalgiris ha seguit turmentant el Barça amb molts efectius jugant de fora cap a dins. Però Vesely, s'ha mostrat imparable amb un repertori d'esmaixades tirs de 4 metres i eficàcia en els tirs lliure. Colossal xifra de 18 punts i 24 de valoració en 12 minuts. 45 a 44, tot obert.
  • 2 contra 1 i Mirotic, no era suficient per trencar el matx: el Barça ha canviat la defensa i saltant al 2 contra 1 han provocat pèrdues. Mirotic ha agafat el relleu de Vesley, amb 10 punts de crac en el període. Resposta de Brazdeikis, un excel·lent aler esquerrà. 68 a 66.
  • Un txec, un montenegrí i un lituà: 2 triples de Rolands Smits han mantingut el Zalgiris en partit, però els percentatges visitants han anat baixant. Vesely i Mirotic han acabat de signar un partit majúscul -26 el primer i 22 el segon. Sense oblidar Jokubaitis, que està fent una gran sèrie contra el seu exequip.